Avengers |Age of Ultron Osvetnici | Doba Ultrona


‘Avengers: Age of Ultron’ izgleda dosta impresivno…. Ima kadarova koji ce vam se urezati u pamcenje iducih nekoliko dana. Nevidjeno lijepa snimka. Zaista, cijeli ‘Age of Ultron’ je toliko iskonski lagahan, toliko jednostavan, da ga može razumjeti svatko ko ga gleda. Zaista interesantan i drag filmicak…

Drugi nastavak Avengersa je, jednostavno receno, film o grupi pozitivaca koji se sukobljavaju s brilijantnim genocidnim robotom koji uzasno želi istrijebiti covjecanstvo…  Avengersi su poseban film. Ovdje se ne prati jedna priča, jedan lik. Ovo je ansambl s kojim treba dirigirati.

U ovom je filmu Tony Stark, uz pomoć Burce Bannera, odgovoran za stvaranje glavnog negativca. Ali to se dogodi kao reakcija na traumu koju je doživio u borbi s Lokijem, kada je morao nuklearnu bombu odnjeti u drugu galaksiju prilikom invazije vanzemaljaca na New York (ako vam ovo zvuči sumanuto, nije. Odite pogledati prve Avengerse). Ultron nastane iz eksperimenta u kojem pokušavaju stvoriti umjetnu inteligenciju koja će moći održavati vječni mir na planeti. Naravno, jedini logični način na koji Ultron vidi mir u svijetu je da pobije kompletno čovječanstvo, što je možda malo pretjerana reakcija.

Uglavnom, film je super i pravo dobar… Izvanredan nastavak prvom dijelu koji nas ostavlja u neumirucem iscekivanju ka nastavku price i nevjerovatnih avantura….

Ocjena 9/10

OnLiNe Sa PrEvOdOm:
Age of Ultron online
Klik na server 2 podesite prijevod na CC i kokice, soka… ugasite svijece odvintajte zvuk i uzivaj… 🙂

Torrent:
Age of Ultron torrent
SuBtItlE:
Titl Osvetnici – Doba Ultrona

Hvala….

marvel_s_avengers__age_of_ultron_hd_wallpaper_by_muhammedaktunc-d8n3bfr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *