Nemoguća misija |5| Otpadnička nacija

Film je nemoguć….. fenomenalan…..

Tom Cruise je još jednom pokazao da je izvrstan glumac te da njegov lik Ethan Hunt u puno stvari može parirati najpoznatijem agentu 007 a što se mene tiče ovaj film je daleko iznad 007…

Ono što bih ja istekao u ovom filmu jeste kvalitet… Ovo je peti dio serijala Nemoguća misija i u njemu se vidi koliko je ovaj tim napredovao iznad drugih filmova… Koliko je njihova sposobnost sklapanja filmova profesionalna i fantastična, to je nemoguće….

Ovo je film koji će vas nasmijati iz dubine duše, film koji će vas očarati, film kojim će vam adrenalin raznijeti tijelo, film koji ćete dugo pamtiti….

Redatelj i scenarist Christopher McQuarrie je pronašao odličan recept kako napraviti gotovo savršen špijunski film koji vrvi spektakularnim akcijskim scenama. Napravljen je odličan balans između akcije, humora i dobre zabave, a da se pritom nije u ničemu pretjeralo. U filmu je snimljeno 5-6 fenomenalnih akcijskih scena, a svaka traje desetak minuta i vrlo detaljno je osmišljena i razrađena. Zvučna podloga i rad kamere odlično prate akcijske scene koje oduzimaju dah, a posebno bih izdvojio adrenalinsku jurnjavu na motorima i BMW kakvu dosad niste sigurno još vidjeli. Lokacije na kojima se odvija radnja su vrlo raznovrsne i daju nam predivne panoramske poglede na Bečku operu, kišoviti i tmurni London, pustinje Maroka te osunčanu Havanu na Kubi.

Nisam postavio link za gledanje online sa prevodom niti torrent jer ovaj film se mora gledati u kinu… On zaslužuje da se gleda u kinu… Gledajući ga na kompjuteru ili laptopu ili tabletu bi bilo oskrnjavanje ovog fantastičnog djela. Gledao sam ga u kinu sa ženom i oboje smo bili totalno oduševljeni…. Pamtit ćemo godišnjicu sjećajući se i ovog filma 🙂

Meni najbolje ocjenjen film dosad je bio Dark Knight Rises sa 4.9/5 ali ……. Ovo je prvi film koji ja ocjenujem sa čistom 5eticom !!!

nemoguca msiija

 

 

3 thoughts on “Nemoguća misija |5| Otpadnička nacija”

Leave a Reply

Your email address will not be published.